Tilmeldings- og gebyrside for Farum Sejlklub

Oversigt

På denne side har du mulighed for at foretage følgende ting:
  • Registrering af medlemsprofil i klubben
  • Betaling af det årlige kontingent til klubben
  • Betaling af årligt gebyr for båd- og jollepladser
  • Tilmelding til de forskellige sejler-hold, både for ungdom og seniorer.

Du kan se de tilgængelige kontingenter og pladsgebyrer menuen Kontingent/Gebyrer ovenfor. Tilmelding til sejladsundervisning sker tilsvarende i menuen Undervisning/Aktiviteter.

Vores primære hjemmeside kan du finde her: www.farumsejlklub.dk. Nærværende klubmodul-side benytter vi kun til medlemsregistrering, kontingentbetalinger og hold-tilmeldinger.
 

Vejledning

Som førstegangsbruger af dette system skal du gøre følgende for at oprette en profil og betale kontingent:
  1. Klik på menupunktet ”Opret profil” i øverste højre hjørne, udfyld felterne og afslut ved at klikke på ”Opret profil” knappen nederst på siden. Du er nu klar til at gennemføre betaling af kontingent og evt. havneafgift.
  2. Klik på menupunktet ”Kontingent/Gebyrer” øverst på siden. Du ser nu en liste af tilmeldings- og betalingsmuligheder.
  3. Vælg den ønskede kontingent-gruppe (aktiv eller passiv) og vælg derefter for den type kontingent, der er relevant for dig.
  4. Login med dit brugernavn og password (som du netop har lavet i din profil) i nederste venstre hjørne og gennemfør betaling ved at følge instruktionerne på skærmen.
  5. Hvis du udover kontingentet skal betale havne- eller jollepladsafgift, skal du gøre det efter samme procedure som for kontingentet.

Bemærk venligt: Man skal oprette en profil for hvert medlem man ønsker at tilmelde! Betaling af kontingent skal ske mens man er logget ind med den brugerprofil der skal betales kontingent for. Forældre til ungdomssejlere der selv er medlem af klubben skal f.eks. ikke betale for deres børn mens de er logget ind som sig selv. Der skal oprettes en profil for børnene også.

Når du har gennemført ovenstående er du registreret i medlemsdatabasen og næste års kontingent og afgift/gebyr vil blive trukket automatisk på dit Dankort til den tid, med mindre du i mellemtiden har meldt dig ud af klubben. Du vil modtage en e-mail og SMS 10 dage før der hæves på dit betalingskort og en kvittering per e-mail, når der er trukket på kortet.
 

Tilmelding til sejladsundervisning

 Hvis du ønsker at melde dig til et af vores sejladsundervisningshold skal du klikke på menupunktet "Undervisning/Aktiviteter" og vælge det hold der passer til dig.
 

Betingelser

Du kan betale med Dankort eller eDankort her på siden. Betingelserne for betaling fremgår af siden Betingelser i menuen ovenfor.
 

Privatlivspolitik 

 
 
 

2-døgnsudsigt