Info vedr. afhentning
Når du har bestilt varer i sejlershoppen vil du efterfølgende modtage yderligere information omkring levering af de bestilte varer. Typisk kan du aftale afhentning i klubhuset med den ansvarlige for varetypen.
Aluskilt til jolle eller trailer
Beskrivelse
Hvis du køber en eller flere pladser på land til enten jolle eller trailer skal du købe et aluskilt for hver plads. Skiltet skal sidde synligt på enten jolle eller trailer.

Du skal kun købe skiltet første gang du bestiller jolle/trailer-plads. Hvis skiltet bliver væk skal du dog købe et igen.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant